旅遊人生 討論區

論壇 » 旅行裝備、旅行社、航空服務討論 » 有冇人跟過『勝景遊』去歐洲呢』

旅遊人生 討論區 » 旅行裝備、旅行社、航空服務討論 » 有冇人跟過『勝景遊』去歐洲呢』

版主: *空缺中*

  旅行裝備、旅行社、航空服務討論


有冇人跟過『勝景遊』去歐洲呢』

明年我想去西歐,是第一次,因時間不多加上對英交無信心,所以我想跟團去,聽人說捷旅和勝景的歐洲團不錯,所以想問問大家意見!
THANK YOU VERY MUCH!!!

跟"&O" or "Jetour" 都唔錯!!但就唔好跟翡翠la!!去年我mama and papa 就跟翡翠去歐洲, 仲跟到成肚氣!!

雖然我未跟過上述旅行社(暫時未有咁富貴),但有人跟過勝x遊都唔錯~~~
世界那麼大,為何只停留在一處?


JETOUR比較好, 勝景D領隊全部都係原本喺永X, 康X, 星X帶亞洲線嘅領隊

我上次去西歐跟勝x遊, O.K.喎, 領隊幾pro

去歐洲旅行團

捷旅假期 (JETOUR) 及 勝景遊 S.K.Y. Travel (前身係 鐵行 P&O 04年夏天被收購後改名) 係不二之選

但由於SKY由以前 Wholesaler 變為 Retailer, 相對質素亦有輕微下降, 但仍不失其長線專家的地位

通常我都會介紹d我d客人去跟呢兩間旅行社去歐洲玩