旅遊人生 討論區

論壇 » 馬來西亞 » 住過沙巴nexus resort的請入..pool villa同spa suite有咩分別?

旅遊人生 討論區 » 馬來西亞 » 住過沙巴nexus resort的請入..pool villa同spa suite有咩分別?

版主: winson

  馬來西亞

[問題] 住過沙巴nexus resort的請入..pool villa同spa suite有咩分別?

如題,
如果各位有住過可否解答一下,
同埋我地一行10人,
但想慳些錢,
如果只book 2-3間,
即3-5人一間ok嗎?

nexus離市區好遠....冇其他選擇??
25-30分鐘先到市區....

我7月住過, 無錯係幾遠, 但其實都好靚嫁, 好似住緊示範單位咁, pool villa就真係自己一間屋咁, 有一個細細既泳池仔, spa villa就唔係自己一間屋的...佢有曬kitchen0個D嫁喇...
你如果10人book 2間都得...可以叫佢加床...好似加大概rm140, 因為佢一間已經有2間房, 一間係主人房另一間係2張床既房, 加床就會瞓廳既梳化床...
不過, 住得0係0個度要有心理準備你係唔會成日出市區玩, 因為真係好遠, 但0係個度都OK relax既..我自己就同家人住左一晚...其他日子就住近D市中心