查看: 61357|回復: 277

旅遊狂熱

你喜歡旅遊嗎?
最喜歡到什麼地方旅遊?
夏天去挪威啦,正到你估唔到!
另東南亞地區,愈少人去既地方愈多意外驚喜!
回復 2# cyeung1288

我都有打算去挪威...有朋友去咗做嘢...但佢下年就返嚟...我無時間响佢返嚟前去
回復 3# rhonda

唔緊要啦!我上次都係—個人自助遊,玩得都好開心喎!
另外如果跟團,最正係突尼西亞,好食好住又多嘢睇!
回復 4# cyeung1288

師兄你都好資深嘅旅遊家喎~
有啲地方跟團都唔錯, 因為如果景點唔集中, 交通安排都複雜好多

北京我覺得又係要跟一次團, 聽佢講解啲歷史, 又多嘢睇

我都有諗過去土耳奇跟團, 好多嘢玩
回復 5# rhonda

ching 你估錯喇,我係新丁,今年先開始自助遊!
推介突尼西亞係因為果度d酒店真係好正,5星級數,自己去我就住唔起喇!

土耳其好耐之前跟團去過,都係大路行程,都想自己去,可以睇到d少人去既地方!
回復 6# cyeung1288

同你相反...我孭咗幾年背囊...呢期要享受吓 近排都係自助遊...但可以住好啲嘅地方
土耳奇有個舊同事响嗰邊做嘢, 本想去, 但依家份工唔放得長假, 得七日八日玩唔到啲乜, 無理由淨留响Istanbul...

人老了...不能再一人上路...
Hi guys, we have new place to chatting here, good good and good
睇兩位聊得好起勁^^搞到我都想...今年想衝出東南亞地區,去歐美洲
回復 8# moonleung

好嘢~ 有個地方傾~
睇兩位聊得好起勁^^搞到我都想...今年想衝出東南亞地區,去歐美洲
mo_mo_cat 發表於 2012-10-6 19:45

衝啦~ 衝啦~
讀萬卷書不如行萬里路呀~
去多d旅行仲有意外收穫添,人會變得愈開朗,愈唔計較,以前好怕同陌生人傾計,e+就好enjoy同唔同背景唔同文化既人傾計。
去多d旅行仲有意外收穫添,人會變得愈開朗,愈唔計較,以前好怕同陌生人傾計,e+就好enjoy同唔同背景唔同文化既人傾計。
cyeung1288 發表於 2012-10-6 21:16

英文仲進步好多
但我仲未學到啲外國人...三唔識七都可以傾好耐